love?

Jag borde inte se romantiska filmer. Jag blir bara depprimerad. Vart är min prins? frågade jag sophia och får till svar att jag kanske inte har en bra personlighet. Tack bästis, det värmde. Jag ska flytta till kina, har hört att killarna där är desperata efter tjejer och tjing tjong ögon är ju ganska gulligt.Vore något att tänka på i alla fall. Nejmen, vart är min prins? är jag verkligen så oälskbar?
Jag ska gå och gräva ner mig nu. Tills jag har fått tillräckligt med pengar till en biljett till kina.

/Ida

movie night!

Jag har varit massa duktig idag. Somna typ 4 i natt och gick upp halv 10, det är skills för att vara jag. Gick och träna med pappa och sen har jag varit i full fart. Har duschat och fixat mig nu. Snart ska jag åka till handen och kolla efter något snyggt linne eller nått. Har nämligen 150 kronor i shopping pengar kvar eftersom min far och jag glömde bort att han va skyldig mig ^^ sånt gillar vi ju. Efter handen besöket ska jag åka till norrviken och möta upp sophia och handla lite gottigott. Och sen bär det av till tvillingarna wallenburgare där vi ska ha lite film kväll. Mys mys... Om jag ändå hade min prins på en vit häst, han kunde komma farande och plocka upp mig så kunde vi rida ut i solnedgången. Vore inte så fel. Men, det är bara en dröm. Jag får nöja mig med fredrica ikväll :P

Kyss o smek
/Ida


Godis

Hej hopp Nu sitter jag här i Tess vardagsrum och är en trött Sophia. Vi ska snart gå till prisextra och köpa godis för att vi är sugna på det. Goooooooooott! Puss och kram //Sophia

Bjuder på en låt, godnatt!


hejsan hoppsan lillebror

Nu ser jag att sophia har kommit igång igen, hoppas det håller i sig, annars blir det strejk nr 2 :P

I alla fall så har det varit awsome att ta pause från allt skriveri. Hata mig inte nu -.- Så ja jag vet inte vad jag ska skriva sophia har ju fått ner det mesta redan. Men i söndags blev det en liten färd hem till bästa tvillingvännerna i norrviken. Det blev lite film tittande. Och jag måste ju säga att filmen UPP är ett stort MÅSTE! haha klart att man såg lite likheter hit och dit sådär. I alla fall så blev det sleepover där i lilla norrviken. På måndagen blev vi ett väldigt litet crew som vandra omkring på citys gator. Oj vad vi herjade. Men det gick ju bra, hihi. Fick i alla fall hem en hel del. Även om jag nu på efterhand känner att jag borde ha köpt lite mer kläder än smink.

Så nu sitter jag här lite halvt mitt i natten. Kan inte lova att jag är helt frisk i skallen just nu. Men försöka kan jag i alla fall. Jag förstår knappt själv vad jag skriver men det ska nog ordna sig tror jag minsann. Jag känner mig lite smått ensam här hemma i den tysta lägenheten. Jag kan nästan höra min far snarka, men å andra sidan, Vem hör inte honom snarka liksom?

Nu ska jag typ skríva en rapp låt ba för jag är cool ohoho.
Ha ett super liv.
/Ida

Ida kväll

Idag har jag haft en vanlig ligga hemma hos Ida kväll ^^
Godis och film är ett måste.
Ida har muppat sig.
Jaa, ni som känner henne vet hur hon är.
Vi släpper det ämnet haha.

Nej men Ida har precis gjort god och nyttig mat.
Inte för att det spelar någon roll eftersom att jag har ätit en stor godispåse *blinkblink*.

Puss och kram

//Sophia

Mobbad?

Jag är inte mobbad jag har bara lite mindre kompisar!

Puss och kram

//Sophia

Gratis cola

Jag har inte berättat vad som hände i fredags.
Tess och hennes gäng ville åka till stan för att se på bio.
Alla var så klart hungriga innan så vi bestämde oss för att äta först.
Jag och Tess började ta bilder för att maten var för stark och då kom en som jobba där och ville också vara med på bild.
Tack vara det fick vi en varsin gratis cola var ^^

Puss och kram

//Sophia 

Stan

Har precis kommit hem från en hel dag i stan.
Inte för att vi hitta så mycket.
En söt kläning från Hm blev det i alla fall.

Igår hamnade jag och Ida hemma hos Marcus och Fredrika.
Vi hade filmkväll vilket var jätte mysigt ^^

Puss och kram

//Sophia

jag strejkar

Eftersom sophia typ aldrig skriver nått, förutom förra inlägget med typ tre meningar så tänker inte jag heller ägna tid. Så sophia om du läser det här. Om du inte också börjar blogga så kan vi lika gärna ta bort den. Liksom vad finns det för mening?

hur som helst, från och med nu så bloggstrejkar jag.

/ maximus


Trött

Nu är jag en trött Sophia

//Sophia

INTE `BEBISAR, MÄNNISKOR!

servett ska det va!
glöm nu ínte det alla ni där ute.
Se, nu har jag lärt alla nått också.
pffft, och vissa säger att jag är osmart.
KÄNN PÅ DEN NI!

puss och hej leverpastej :)
/ida

grym

Jag är grym, har gjort klart 2 läxor idag som jag har skrivit 2-3 sidor på. Asså jag är stolt över mig själv. Nu har jag bara loggboken kvar och öva lite till redovisningen på fredag and that's it :D wohooo! Imorgon slutar jag 11:15 och sen vid 12 åker halva klassen in till södersjukhuset för att gå igenom lite saker till praktiken. Ouuuf! snart asså!!

Nu ska jag bädda ner mig i min säng som aldrig någonsin sätt så skön ut. gud så nice.
/Ida

bara för jag känner igen mig i jerry


fastnat för ken ring

"Du är soldaten som nu har fallit"

Ken ring dunkas högt ur mina högtalare just nu. Määääktigt!

ken ring - låter för barnen

Varje gång ryser jag, varje gång jag lyssnar börjar jag gråta. Ken ring, min nya idol<3

...

Vadå jag har inte ett så jobbigt liv? nej det har jag aldrig påstått heller? Jag får mat på bordet tre gånger om dagen, jag har kläder att ta på mig och jag behöver inte arbeta 10 timmar per dag med en lön på 50 öre i timmen, så ja, jag har ett bra liv. Men bara för att jag har allt det där som jag faktiskt har rätt till som människa så betyder inte det att allt alltid går bra, att jag alltid mår bra och att jobbiga saker inte händer, det är väl så livet är eller? Fatta vilken osmart människa jag skulle vara om jag inte hade några liverfarenheter. Om det nu va så att jag ville ha ett så problemfritt liv som möjligt skulle jag väl få isolera mig totalt från omvärlden, kanske sätta mig själv på en öde ö i resten av livet. Jag är nöjd med den jag är och det är väl inte fel. Men det betyder heller inte att jag är perfekt.


hare bra hej

har inget kul att berätta om dagen, mer än att den va seg och jag är glad att jag e hemma. Nu ska jag hänga tvätt och sen plugga.

Hare bra hej..
/ida

nostalgi...


I'm to cool for you!


dikt

Hittade en dikt idag som jag skrev när jag va 11. Bara så klockren...

Du slog mig och sa att jag va en idiot,
jag kommer aldrig glömma din grymma ord,
tårarna rann ner för min kind, jag känner ilska och tomhet i mig.
Vad har jag gjort för fel?
jag vill bara ställa mig i ett fönster och hoppa
men jag vet att en ängel skulle rädda mig.


Gissa vad? den ängeln kom aldrig. Jag stod där i fönstret och väntade. Livet är surt, men det kan också vara så underbart.

/i


måste skriva av mig

Jag tänker inte dölja allt som hänt, jag tänker inte gå med huvudet högt och låssas som om allt är bra. När jag är ledsen så ska jag fan kunna få säga det. Varför ska jag vara tyst om det som hänt? varför ska jag låta bli och berätta för folk om det som är en del av mitt liv. Hade jag varit den jag är idag utan all den där skiten? hade jag varit såhär stark? hade jag klarat ångesten? nej, antagligen inte. Så när någon frågar vem jag är så vill jag vara ärlig. Varför ska jag skämas? Det var inte jag som gjorde fel. När jag var liten berättade jag för alla om det som jag kunde, visste och varit med om. Det lädde till så mycket problem att jag slutade lita på folk. Jag var 5 år, FEM FUCKING ÅR! det är fan sjukt. Jag ska dölja någonting, när mina barn sen frågar mig om mitt liv ska jag inte sitta och säga att det var pefekt och jag var så perfekt, jag vill kunna säga; Ja jag hade det skit, jag mådde skit och berätta allt som hände och sedan tillägga att jag var stark, att jag reste mig upp och tog mig vidare för det är DET som räknas. Att jag gick ut grundskolan med skapliga betyg, att jag kom in på det gymnasiet jag ville och kommer få den utbildning jag vill ha. För första gången i mitt liv ser allt så ljust ut, jag är så grymt lycklig just nu och jag tänker bara det härförtjänar jag men samtidigt känns det så ego! Varför? jag förtjänar allt det här, för en gångs skull behöver jag inte sätta ett fejk smile på läpparna när jag går hemifrån på morgonen, är inte det en bra sak? Jo, det är bara 2 st i hela världen som vet min riktiga historia, mitt fuckade liv och hur dåligt jag faktiskt mått. Är itne det sjukt att inte ens min egna mamma vet exakt? Jag har lidit mest av det.

Vi kan alla överleva. Men nu, när jag gått vidare så är det fan på tiden att jag lever livet. Så titta inte ner på mig när jag berättar allt. Jag är den jag är, och jag skulle inte vara den Ida som alla känner idag om det inte var för allt det här, skulle ni vilja det? NEJ SKULLE INTE TRO DET!


Allt för mig, godnatt
/Ida


Jag måste plugga engelska

Men jag pallar inte trycket så det blir musik ist :D niceeeeeeeee!!!

en kväll med fredrica i t-centralen

Rappbattle vare ikväll. Lite skoj sådär. Men vi såg inte så mycket för alla ville dra och käka i stan. Så det gjorde vi. När vi sen skulle gå så var det 20 min kvar tills tåget gick så vi satte oss på en bänk jag, fredrica, sophia och marcus. Turturduvorna var i full gång så jag och fredrica fick roa oss på egen hand. Så här går en kväll på t-centralen till när jag och fredrica är typ smått trötta.

Först kommer gamle quasimodo gående, han hade tappat bort sitt klocktorn stackaren. han gick där vilsen och ensam. Hur det gick sen och om han hitta till sitt torn vet vi inte. Men mitt i smeten kommer då batman lagom till hands. Han fäller ut sin batmobil och börjar åka ut mot natten, dags för nytt uppdrag? i think so! Han flög iväg utav bara farten och försvann sedan i horisonten. Då kommer cruella de vill ut från pressbyrån. Nog såg hon lika läskig ut som på film, nästan värre i verkligheten. Lagom skojsigt var ju det när sedan dracula dyker upp framför näsan på oss, oj så förvånade vi blev kan jag lova. Men dracula försvann och där dyler bob marley upp. Han vandra omkring lite halvt hög sådära med sina vacka rasta flätor. Så sexig. Men när han försvann vem kommer då? om inte bert fjärt, jo då minsan, vår älskade ängel. Han försvann fortare än någonsin och där kommer då doctor gadget med fru. Dom matchade varandra väldigt bra. Dom shoppar säkert på samma ställe. När vi sitter där och tänker roligare kan det inte bli så kommer där en man med en uggla, jo då minsan ni läste rätt, en UGGLA med två G. Ugglan satt så snällt på en pinne och bara glodde sådär som bara ugglor kan. Dock tyckte jag lite synd om ugglan som satt fast på pinnen. Jag tänkte fråga om jag fick klappa men jag tror nog ugglan led nog mycket, inte ska han behöva blir klappad på också jag menar, han har ju faktiskt känslor.


Roligare än så var det inte, nu tänker jag och hoppas på att batman tar fast alla bovar och att quasimodo hittar tillbaka till sitt klocktorn.

Tack för mig
/Ida

Sitter i ett träd

Sophia och Marcus sitter i ett träd och P.U.S.S.A.R varandra!

Puss och kram

//Sophia

Min syster en knase?

Hittade en bild på min bästa storasyster, ja vad kan man säga? En knase är hon i alla fall, men jag älskar henne lika mycket i alla fall fast hon fick mig att äta blommor när jag var liten. Oavsätt vad som hände när vi var små så ska du veta syster att det är dagarna vi har tillsammans nu som räknas och betyder något. Det som hänt förut lämnar vi i det förflutna för nu lever vi bara i nuet. Jag älskar dig och kommer ställa upp för dig i de lägen du behöver det. Jag kanske är liten i åldern men jag är stark. Jag älskar dig syster, och det vill jag att du alltid ska bära med dig hur det än blir mellan oss. En bättre storasyster kan ingen få det vet jag. Så jag är stolt när jag berättar för folk att vi är släkt, även om du är lite knasig ibland ;P


Det här är min syster Linn till 100% alltid lika knäpp och jag älskar henne ändå ^^

kul

har inte så mycket att säga om dagen. För att det inte hänt så mycket, eller för att det hänt så mycket så jag inte orkar ta upp allt. Jag och hasse wallenburger har ju alltid lika kul xD Det fattar ju alla liksom. Men annars har jag suttit hemma hela dagen och gjort ingenting. Det är allt. Tänker inte ens göra läxor idag. Ger mig själv ledigt. Det får gå som det går på engelskan för jag pallar inte trycket. Pappa gav mig precis 90 kronor, det händer inte varje dag asså, nu ska jag ut o röka.

Kyss o smek
/Ida

Arg

Jag är så jävla sur på dig.

Nu är jag kär också!

flygande mobil

Jag gjorde en ebba grön idag, vad jag sa tänker jag inte berätta -.- Jag velade hela lektionen och det slutade med att jag bestämde mig för att kasta ut min mobil genom fönstret, varför det skulle vara bra vet jag inte men jag tog ut mitt sim kort och minnes kort och allt och ställde mig i fönstret, det blev värsta folksamlingen i fönstrerna och mobilen åkte ner, den sväva som ett blad ner och PANG! så flög det bitar överallt. Det fantastiska var att när jag och fredrica kommer ner så har massa bitar gått av och sånt men det var inte en ända skråma på skärmen och när jag satte i mitt sim kort på mobilen så fungerade den!! :O Jag kasta den från femte våningen och den gick inte sönder, haha det va coolt :P

Nu ska jag deppa sönder igen över alla läxor -.-

/Ida


HJÄLP MIG!!

Jag kommer dö! jag hinner inte ens vila, det borde inte vara lagligt med såhär mycket läxor.
Jag har fan läxor i alla ämnen känns det som. Det är så mycket att jag inte ens orkar börja, känner bara för att sova men det kan jag inte. Fredrica har lovat mig att hjälpa mig med uppsatsen som ska vara inlämnad på torsdag i människan socialt och kulturellt. Tur är väl det annars kommer den aldrig komma in! fattar ju ingenting av den där skiten! bläääääääääää skolan e inte kul längre!

Nu ska jag skriva klart min engelska grej och försöka börja översätta! Sen ska jag läsa i den där äckliga demens boken som ska vara klar till på fredag och sen ska jag SOOOOOVA!!!

/Ida

Bilder




Puss och kram

//Sophia

FYI

Btw så tycker vi synd om lilla putte som slog huvudet i väggen idag, we feel for you!! :(

Det var allt från heffa och hasse wallenburger!!
Kyss & Smek

Skolan

Nu sitter jag i skolan, med hasse wallenburgaren. Hon dampar på mig för att jag inte skriver hasse!!!!!!!!!!!!! nu har jag skrivit hasse 2 Gånger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  morr morr morr. Sophia kommer hit, jag och hasse plasse har värsta planen men det får ingen veta.


HARE BRA HEJ DÅ!
/Ida

Dagen

Dagen:
Bild
Svenska
Ida
Scouter
Ida
Sova
Nice hehe
Puss och kram
//Sophia

partypingla eller inte?

Nej jag och sophia är nog inga partypinglor längre, undrar vad som hände? :/
I alla fall blev det en trevlig kväll igår, det blev massa prat om diskriminering.
Massa singstar, maaaassssaaaa dricka och en sovande sophia i min mors säng.
I alla fall så kom jag och sophia hem vid halv 3 och jag somna på dirr.
hahaha vi som brukade festa hela nätterna långa.
vad ska jag ta mig till, jag börjar bli gamal!

/Ida

Somna

Festa 2 dagar i rad är inte min grej längre!
Självklart somnar jag i Idas mammas säng haha.

Puss 0ch kram

//Sophia

party

Planerna ändrades snabbt, hann plugga i 30 minuter sen blev min syster desperat. Hon ska ha hemmafest, men alla vet att det är ingen hemma fest utan mig och ph ;) Nu ska jag fixa mig och springa till bussen.



En av dom få bilderna som togs igår :)


NU SKA JAG SUPA!
/Ida

pluggar

Sophia har åkt till scouterna och lämnat mig ensam här, helt okej eftersom jag ändå måste plugga.


Yes det är lika mycket som det ser ut, suck -.-

En fredag kväll

Igår var en sjukt trevlig kväll.
Jag och Ida hamnade mitt i födelsedags fixandet.
Ida dammsög och jag gjorde hård fittavocado.
Jag sjöng singstar och det gick som det gick med lite alkohol i kroppen haha.
Marcus och Fredrika kom också.
Trevliga barn det där ^^

Puss och kram

//Sophia


party

Är hos mamma och har fixat oss för fullt. krusat hår och grejer. Nu ska gästerna snart komma. Mamma ska få en överaskningsfest som min syster linn har fixat typ. Det blir singstar o tacos och grejer. Senare kommer fredrica och marcus och så ska vi ha en trevlig kväll är det tänkt. Senare ska vi dra oss vidare hem till pappa där vi ska sova allihoppa:) trevlig? jo men visst


XOXO
/ida

Prov

Har precis haft prov och det gick inte ens lagom.
Puss och kram
//Sophia

Supa

Drar till jordbro idag och ska supa ^^.
Men innan blir det skola!



Puss och kram

//Sophia

Morphine

I want a girl with lips like morphine,
KnoI want a girl with lips like morphine,
Knock me out every time they touch me.
I wanna feel a kiss just crush me,
And break me down.ck me out every time they touch me.
I wanna feel a kiss just crush me,
And break me down.

inlåst

Jag gråter, på riktigt. Alla förtjänar att leva ett bra liv, men det betyder inte att ett bra liv betyder inga bekymer. Det är klart att saker går fel, att man gör misstag. Men att se alla undomar som sitter i det där fängelset, hur dom lever, hur deras frihet bara tas ifrån dom, hlet utstängda från hela samhället och att veta att det är tio gånger värre om inte mer att sitta inne på riktigt, hur väljer man att hamna där? hur kommer man in på fel väg från början. Jag tror inte på att det handlar om sketen barndom för vem har egentligen haft en perfekt barndom? Jag vet igentligen ingenting om dom där killarna. Men varje förälder gör väl allt för ens barn? även om man inte tror det själv? Jag vet att mitt liv inte varit enkelt. Jag tittar tillbaka och om jag kunde, om det gick skulle jag ändra 12 år av mitt liv och det är sant. 12 är av misstag och mardrömmar. 12 år av svek och misstro. 12 år av osynlighet. Om jag fick skulle jag gå tillbaka i tiden och göra om ALLT men jag kan inte. Jag får leva med skiten som jag ställt till med. Men jag är inte ute och slåss om kvällarna, knarkar eller snor saker. Jag beter mig inte illa. Okej ibland kanske. Men det finns inte där. Redan från födsel så finns det inprogramerat i hjärnan att slåss är fel på samma sätt som man vet att man inte sätter handen på spisplattan. Man bara vet. Så jag förstår inte vart det går fel?

Jag fattar nu att jag skulle varit där om jag inte hade min pappa, jag vet att jag aldrig skulle ändrat på mig om det inte var för pappa. Jag vet att jag aldrig skulle gått till skolan varje dag och kunna se en framtid framför mig, framförallt skulle jag nog kanske inte sitta här över huvud taget. Jag vet inte när eller vart i mitt liv som jag valde att börja om. Men jag tror att det är när man står inför det där själv, när man inte längre kan vara kaxig, när man blir sådär liten och svag därför att en större person tittar ner på en. När man inte längre har övertaget. Då man ligger där på marken och inte längre kan se, jag tror det var då jag fattade att allt hade gått fel. Jag kommer alltid att skylla på mig själv för det som hände, jag får fortfarande ont i magen varje dag sedan en dagen. Jag tror inte att dom som var där den dagen fattar hur svårt det är, för man kommer aldrig över det. Och det är inte fören man ser själv hur illa det kan gå och till den låga nivån en person kan sjunka som man fattar att man själv inte vill hamna där. Jag borde vara glad att jag inte har knarkar ögon men det är jag inte. För lärdomen var nog inte värd det. Jag är ärrad för livet, och jag hatar det.


/Ida

Städa

Jag tog en tablett för ett tag sen så nu är jag lite piggare, vilket betyder att jag ska sätta på lite musik och börja fixa lite smått i mitt rum, typ tvätta alla kläder och städa undan allt från golvet, bara lite små saker så det inte ser så förjävligt ut i mitt rum i alla fall. Om jag orkar dvs. Jag ska i alla fall tvätta. Senare ska jag till ica om jag orkar och köpa mig lite nötter, imorgon är min plan att typ, ligga i soffan och göra ingenting. Är man sjuk så är man.



/I

Svin influensan

Idag är en sån där dag då allt ä dåligt.
Jag är trött och har ont.
Kan det vara svinis tro?
Nej, men jag har sovit för lite.
Puss och kram
//Sophia

Kista C

Idag hamnade jag och Tess i Kista C på något sätt.
Jag kom därifrån med hårfärg och lösnaglar.
Trevlig tjej den där Tess asså!

HAHA vi tjuvrökte i ett p-hus



Puss och kram

//Sophia

glöm inte det


Vissa vänner släpper man inte bara sådär, du är en av dom.


/Ida


jag måste komma ut

Jag är så sorglig, jag har blivit en farmvillare! asså, jag måste bli frisk. Det kan sluta illa..


/Ida

Hög som ett hus!

Jag är hög på lycka!
Nej men Idas och min plan ska gå igenom.
Mohaha om ni bara visste
Puss och kram
//Sophia

på bättringsväg

Har varit sjuk sen i fredags så något skrivande har det inte blivit för min del. Därför har jag inte speciellt mycket att berätta, om jag inte ska berätta om mina 3 dagar liggandes i soffan, det skulle inte bli en sån lång historia. Sophia och jag har i alla fall kommit på värsta ideen, planen ska sluta väldigt trevligt för oss båda. Men sen kommer ju själva kruxet, jag brukar inte få som jag vill -.-  Nu ska jag titta på så som i himmelen.


Puss & Kram
/Ida

Vinter



På med vinterkläderna

Puss och kram

//Sophia

Arg

Varför är jag så arg för?


Var är min pojkvän!

Åhhh jag känner mig ensam!
Tess riddare i vit rustning har precis kommit för att hämta henne.
Var är min fucking pojkvän!
Nu är jag inte på humör längre.
Det är i alla fall kul för dom.
Tur att jag och Ida är dom eviga singlarna.
Du och jag mot värden.

Reta mig inte för att jag är avundsjuk!

Puss och kram från en sur Sophia

Tråk!

Idag har vart en tråkig dag


Gudruns mutta

Jag har precis sätt Gudrun Schymans mutta 8S

Sollentuna

På engelska hade vi ingen lärare så jag Axi, Nora plus några till diskutera vad vi har tagit för knark.
Tro mig med dom där bildarna känner jag mig som en ängel. jag svär!
Sen var det mentor som vi hade i en kvart för det fanns inget vi behövde säga till varandra.

När allt var slut gick jag och Axi och fika ^^.
Hon fick sin älskade macka och jag mitt kaffe.
När vi suttit där i en kvart kom Ida, Markus och Fredrica.
Vi satte oss ute och rökte och körde sanning eller konsekvens.
Tjaaa lite jobbiga frågor men jag klara mig utan några större konsekvenser.
Efter det köpte jag en fruktsallad för att det är gott 8P.

Nu sitter jag hemma hos Ida vilket är trevligt ¨^^

Puss och kram

//Sophia

Svenska

Har svenska just nu men vår lärare kunde inte komma så vi bara sitter.
Tess är inte i skolan vilket är fett synd.
Alex är inte heller här.
Vad ska jag ta mig till?
Puss och kram

RSS 2.0